Thursday, March 22, 2012

ARJ Family Picnic at Teratak Pak Lah, Janda Baik

HELLLLLLOOOOOOOOOOOO EVERYONEEEE! HIHIHI

Ini cerita 2 minggu lepas, baru nak update. Hehehe. Baru berkesempatan nak update dalam erti lain, sekarang baru rajin. :P

10 & 11 Mac 2012, kami , ARJ Family berpicnic di Teratak Pak Lah, Janda Baik. 2hari 1malam. Tempat dia ohsem gilaaaa baq anggggg! Sejuk, bersih, air jernih. Senang cerita, puas hati :) So, cam biasa, jemput lah tgk gambar gambar. Hehe. Enjoysss!!!!

Ktorg gerak pagi dalam 9lebih. Perjalanan dalam sejam lebih camtu.
Sepupu's and makcik start masak utk lunch.
Menu : Sambal sardin, Sayur & Telur dadar.
(Y)

Antara teratak yang kami sewa utk satu malam :)


Tengok tengok.
Jernih kan air dia?
Seeeeejjjjuuuuuuukkkkkkkkk!

Lepas makan, mannnnnndddiiiiiiii! Wooohoooo!
Yang penting? BERGAMBAR! HIHIHI


Nampak kan kami happy? HAHA


Sengalsss!

Adib, Aamal, Danish & Kerry. :DD

Petang tu pulak ada game.
Mula mula nak main ting ting,
tp tak jadi sebab ada yang debab2 (Aku lettew :p)
Pastu nak main galah panjang, main 2 ke 3 round.
Main pulak baling selipar, ngekek2 semua.
Mmg fun gilahhhh!!




Dah puas mandi manda, lari lari, baling selipar, ngekek2, terguling guling.
Time for BBQ! Yeay! Menu macam macam ada.
Ayam BBQ, Garlic bread, Nugget, Coeslow, Jagung bakar, Nasi goreng?
Apa lagi?? Err, tu je kot Hihi.



Paling best malam tu hujan, sejuk, and AKU DEMAM! Wuuuu. Ghasak!
Bak kata Makngah, "Beghiya nau kau berguling tadi" HAHAHA
Makan, makan panadol, tidur.
Malam tu sejuk woiiii. Sumpah.

Esok pagi nya, bangun, sarapan and mandi balik!
Wakaka. Kepala berat lagi, demi air sungai yang jerrrnihh, ku sanggup mandi lagi.
Mandi, berendam, lepak lepak, ngekek2.
-
-
-
-
PASTU DEMAM BALIK -____-

Pukul 3 petang, Ahad 11 Mac 2012.
Sesiap, kemas kemas, balik ghumahhhh!
Aaa sedihh, rasa kejap jewww.
Dah kemas kemas, sedikit ucapan dari makcik pakcik.
Salam salam, balik ghumahhh. Wuwuwuwu.
Masa ni aku tak pikir apa dah, katil dgn bantal je. Hihihi

Sweet memories of ARJ Family *love* *love*

Credit : Kak Jija pictures :)

No comments:

Post a Comment